Rock News

Asking Alexandria au revenit cu melodia „House On Fire”

Acesta este cel de-al cincilea cântec extras de pe noul album al britanicilor, „Like A House On Fire”, materialul urmând să apară pe piață vinerea asta.

Asking Alexandria au revenit cu „House On Fire”, cel de-al cincilea single extras de pe noul lor album, „Like A House On Fire”, după cum ne atrage atenția Kerrang!. Pentru videoclip, fiecare dintre băieți s-a filmat interpretând propria parte a melodiei fără a-și părăsi domiciliul.

Într-un interviu acordat pentru Loudwire, chitaristul Ben Bruce declară că schimbările de stil muzical observate de public nu au apărut peste noapte. „Ne-am schimbat și ne-am maturizat”, spune el. „Am dobândit experiențe de viață diferite, avem alte subiecte pe care vrem să le abordăm,” completează  muzicianul.

Începutul muzical al trupei a fost marcat de dependențe de droguri și alcool, mărturisește artistul, iar acum nu mai este cazul. „Nu am de gând să devin dependent de droguri din nou numai ca să cânt muzică ce se ridică la standardele voastre,” declară Bruce fără vreo ezitare.

Cu toate schimbările de rigoare, Ben susține că încă există asemănări cu albumele precedente, chiar până la cel de debut, „Stand Up and Scream” (2009). „Nu ne-am schimbat peste noapte,” susține el.

Până acum, am avut ocazia să ascultăm cinci single-uri extrase de pe noul disc, dacă îl punem la socoteală și pe cel abia lansat. Poți asculta mai jos și piesele „The Violence”, They Don't Want What We Want (And They Don't Care)”, „Antisocialist” și „Down to Hell”, în așteptarea discului complet care va apărea vinerea asta.