Rock News

Guns N' Roses vor lansa o carte pentru copii intitulată „Sweet Child O'Mine”

Muzicienii vor colabora pentru proiectul ăsta cu autorul de renume internațional James Patterson (seria „Alex Cross”, colecția „Women's Murder Club” și numeroase cărți pentru copii, tineri și adulți).

Guns N’ Roses au pus la cale o colaborare destul de neobișnuită – muzicienii au decis că nu ar strica să lucreze la o carte ilustrată pentru copii alături de autorul american James Patterson. După cu relatează Heavy Consequence, aceasta se va numi „Sweet Child O’ Mine” și va fi adaptată după versurile melodiei cu aceeași denumire.

Într-o preluare de la publicația People, HC scrie că noua carte este inspirată de fiica și nepoata lui Fernando Lebeis, unul dintre managerii formației. „Eu și sora mea am fost norocoși să ne putem vedea fiicele – Maya și Natalia Rose – cum cresc în timpul turneelor cu trupa,” este declarația lui Fernando. Având în vedere apartenența lui și a surorii sale la „familia Guns” pentru mai mult de trei decade, bărbatul mărturisește că această carte reprezintă un punct de reper foarte important în viețile familiei.

Nici Patterson nu s-a sfiit să ofere presei câteva cuvinte despre colaborare: „Ca fan de foarte multă vreme al Guns N’ Roses, sunt extaziat să creez un parteneriat cu trupa pentru a le aduce hitul la viață pe hârtie. Sweet Child O’ Mine este o poveste pe care știu sigur că cei mici o vor citi cu plăcere și alături de care părinții vor cânta cu plăcere,” asigură el.

Foto: Instagram, Guns N’ Roses