Rock News

Sammy Hagar & The Circle au lansat un cover după cântecul „Whole Lotta Rosie” (AC/DC)

În încercarea de a-și păstra nivelul dexteritatea, dar și conexiunea cu fanii, muzicienii au decis să înceapă o serie de coveruri - iată ce alte piese au reinterpretat.

Se pare că perioada de carantină îi inspiră pe mulți artiști să îți extindă repertoriul în mod public, punându-și abilitățile la încercare în interesul fanilor. Astfel, după cum ne atrag atenția cei de la Planet Rock, de data asta avem ocazia să îl ascultăm pe Sammy Hagar alături de The Circle interpretând unul dintre cele mai apreciate single-uri lansate de AC/DC – „Whole Lotta Rosie”.

Coverul face parte dintr-o serie pornită de muzicieni, Sammy & The Circle's Lockdown Sessions”, care deja conține alte patru melodii: „Funky Feng Shui”, „Won’t Get Fooled Again(the Who), „Good Enough” (Van Halen) și „Three Little Birds” (Bob Marley and the Wailers).

„Când eram în turneu, astea erau piesele pe care le cântam în culise timp de ani buni pentru a ne încălzi,” declară Sammy în descrierea ultimului clip. „Ne încălzim vreo oră înainte de a urca pe scenă și cântăm orice – de la James Brown și AC/DC până la Bee Gees, the Who și Hank Williams… orice. Așa că până când ne vom putea întoarce la spectacolele live, sesiunile astea de carantină sunt o modalitate super de a păstra formația aproape și de a ne păstra în formă”.