Rock News

Within Temptation vor reveni cu un single „șocant” săptămâna asta

Olandezii au planificat lansarea melodiei „Entertain You” pentru vinerea asta, solista Sharon Den Adel asigurându-ne că aceasta ne va surprinde.

Vinerea asta, ne așteaptă o surpriză din partea olandezilor de la Within Temptation. După cum relatează Kerrang!, trupa urmează să lanseze o piesă caracterizată de solista Sharon Den Adel ca fiind șocantă pentru fani. Piesa „Entertain You” este primul material muzical pe care îl vom auzi din partea muzicienilor după lansarea discului „Resist”, de anul trecut.

Solista mărturisește că schimbarea constantă a lumii a fost una dintre sursele de inspirație de care s-a folosit. „În industria muzicală, dar și în lumea care ne înconjoară, vedem atât de multe lucruri care se schimbă și ne inspiră din punct de vedere creativ,” declară Den Adel. „Mereu am fost o formație care îmbrățișează schimbarea, iar această piesă arată asta mai mult ca niciodată, din punct de vedere muzical, dar și al versurilor. Pentru mulți dintre fanii noștri, cântecul va fi șocant”.

Discul „Resist” a apărut în februarie anul trecut, după cea mai mare pauză dintre albume făcută de Within Temptation – cinci ani. La album au contribuit trei dintre cei mai apreciați soliști ai momentului – Anders Fridén (In Flames), Jacoby Shaddix (Papa Roach) și Jasper Steverlinck (Arid).

Foto: Facebook, RockFM