Rock News

Ace Frehley este pregătit să se întoarcă în Kiss, "dacă prețul este corect"

Chitaristul original KISS, Ace Frehley, a spus încă o dată că este pregătit pentru o reuniune a componentei originale, dar numai dacă prețul este corect.

În timpul unei apariții din 27 aprilie, la cea de-a 69-a aniversare a sa, la „Trunk Nation” de pe SiriusXM, Frehley a declarat despre foștii săi colegi de trupă:

„Le-am scris SMS-uri lui Paul [Stanley] și Gene [Simmons] săptămâna trecută și le-am urat de bine și lui Peter [Criss]. Și am primit raspuns inapoi de la Doc [McGhee, managerul lui KISS]. Toată lumea este în regulă, mulțumesc lui Dumnezeu. Bat in lemn. Eric Singer mi-a trimis niște mesaje stupide [Râde], pentru că eu și Eric mereu ne-am înțeles foarte bine in turnee".

"Toata lumea e bine", a continuat el. "Ce se va întâmpla se va întâmpla. Dar totul este amanat în acest moment, deci cine știe? ... Eu imi vad de treaba mea. Asta dacă nu vor veni și prețul este corect, nu mă veți mai vedea pe aici".

După ce KISS și-a anunțat turneul de rămas bun „End Of The Road”, fanii s-au întrebat dacă membrii originali Frehley și Criss vor fi implicați în acest turneu. Cel mai recent album al lui Ace, „Spaceman” - un titlu sugerat de Simmons însuși - prezintă două melodii pe care cei doi le-au scris împreună.

Foto: Getty Images/ Guliver.