Rock News

Evanescence au revenit cu melodia „Wasted On You”

Prima melodie extrasă de pe „The Bitter Truth”, noul disc al americanilor, beneficiază și de un videoclip filmat de artiști în izolare, în propriile case.

Evanescence nu stau pe tușă nici acasă – după cum ne atrage atenția Alternative Press, muzicienii au lansat deja videoclipul primului single extras de pe noul disc de studio pe care îl pun la cale. Clipul melodiei „Wasted On You” este o combinație de filmări individuale puse cap la cap pentru a crea o poveste potrivită versurilor. Fiecare dintre membrii trupei a capturat imaginile incluse în materialul vizual pe propriul iPhone, colaborarea fiind coordonată prin intermediul FaceTime și regizată de P.R. Brown.

„The Bitter Truth”, discul de pe care am reușit să ascultăm deja prima melodie, va fi lansat pe parcursul anului ăstuia, pe bucăți, după cum confirmă Rock Sound. Conform aceleiași publicații, solista Amy Lee a declarat că trupa a continuat înregistrările până în momentul în care era imposibil să mai meargă la studio. „Încă mai compunem și mai avem mult de lucrat la acest album,” spune ea. „Dar de data asta vrem să lansăm piesele individual, pe măsură ce creăm, pentru a trăi în prezent alături de fanii noștri și muzica noastră”.

Despre melodia abia lansată, cântăreața a mărturisit că nu este scrisă cu circumstanțele actuale în minte, însă se potrivește perfect situației. „Wasted On You nu era primul cântec pe care voiam să îl lansăm, dar apoi întreaga lume a intrat în carantină pe perioadă nedeterminată și totul s-a schimbat, la fel ca [...] lucrurile pe care vrem să le transmitem acum”.

Din cauza pandemiei, turneul planificat de Evanescence alături de Within Temptation a avut, și el, de suferit. Din fericire, „Worlds Collide” este în curs de reprogramare pentru lunile septembrie-octombrie.

Foto: Facebook, RockFM