Rock News

Queen + Adam Lambert interpretează „We Are The Champions” în auto-izolare

Deși mărturisește că activitatea din ultima vreme l-a epuizat, Brian May a decis că fanii merită un cadou din partea sa și a colegilor Roger Taylor și Adam Lambert.

„We Are The Champions” este unul dintre hiturile cu care Queen au reușit să cucerească stadioane întregi – alături de Freddie Mercury, dar și, mai recent, în compania lui Adam Lambert. După cum relatează publicația online Classic Rock, muzicienii nu au de gând să se lase de activitate nici măcar pe timp de carantină. Rezultatul? O înregistrare bestială a piesei asupra căreia tocmai ți-am atras atenția – in auto-izolare, evident.

„Cred că mi-am cam epuizat energia cu micro-concertele și piesele pe care le-am interpretat pentru alte cauze merituoase,” a declarat chitaristul Brian May pe site-ul său. Muzicianul a continuat prin a menționa că ăsta a fost motivul pentru absența sa din ultimele zile. „Momentan, am nevoie să îmi recapăt energia. Între timp,” continuă el, „am ceva de împărtășit care să ridice sprâncene”. Lui May i s-au alăturat, pentru interpretarea „We Are The Champions”, solistul Adam Lambert și toboșarul Roger Taylor.

Zilele trecute, pe canalul de YouTube al lui Brian a apărut și un tutorial de interpretare la chitară a piesei „Get Up”. Cea care ne predă lecția este Issy, chitarista trupei care a lansat melodia cu ajutorul lui May, King’s Daughters.