Rock News

Slipknot: Documentarul „Unmasked: All Out Life” poate fi urmărit online

Informații din culise, povești despre dinamica dintre muzicieni, ambiții și neînțelegeri și nu numai, ne sunt dezvăluite în documentar.

Despre noul documentar pus la cale de Slipknot alături de BBC am auzit, pentru prima oară, în martie – la momentul respectiv, muzicienii ne anunțau că ar cam fi cazul să stăm cu ochii pe BBC FOUR pentru a viziona filmarea. Pentru cei care nu au reușit să urmărească materialul în timp real, băieții au decis să lanseze filmările pentru două dintre melodiile incluse în documentar, „Psychosocial” și „Disasterpiece” – mai multe despre asta poți citi (și vedea) aici.

Veștile bune, însă, nu ne ocolesc: documentarul complet poate fi urmărit acum online, după cum ne atrage atenția Loudwire. Acesta conține interviuri cu membri ai formației și echipa din spatele succesului lor, dar și imagini capturate în timpul unui concert intim susținut la studiourile Maida Vale din Londra. Pe lângă cele două melodii despre care ți-am zis mai sus, americanii au interpretat alte patru: „Unsainted”, „The Devil in I”, „Duality” și „Wait and Bleed”.

Despre impactul pe care trupa îl are asupra fanilor, solistul Corey Taylor vorbește din proprie experiență. „Am fost la primul spectacol Slipknot,” spune el. „În ’95, la ceea ce se chema atunci The Safari Club. [...] Au trecut prin audiență, au trecut prin noi, nu au veni din spatele scenei, au trecut prin noi, dându-ne la o parte. Pot doar să spun că a fost cel mai cacofonic sunet de care m-am bucurat vreodată. [...] Îmi amintesc că mi-am spus « O să fiu solistul trupei ăsteia ». Un an și jumătate mai târziu, eram”.

„Moartea nu va opri Slipknot. Lipsa membrilor originali ai trupei nu va opri Slipknot,” este declarația puternică a lui Shawn Crahan.