Rock News

Asking Alexandria au lansat videoclipul cu versuri al melodiei „Down To Hell”

Cel de-al patrulea single extras de pe albumul „Like A House On Fire”, ne ajută să conturăm o imagine a discului de care ne vom putea bucura de luna viitoare.

Chiar și cu restricțiile actuale în ecuație, unii muzicieni reușesc să înregistreze material nou sau să promoveze albumele programate deja să apară în viitorul apropiat. Britanicii de la Asking Alexandria fac parte din acest segment de artiști și, după cum relatează Loudwire, ne-au oferit un cadou pe care l-am devorat. Muzicienii au revenit cu un nou single, „Down To Hell”, căruia i-au atașat și un videoclip cu versuri ce ne ajută să urmărim mesajul.

„Down To Hell” este cea de-a patra melodie extrasă de pe discul cu care ne-au promis muzicienii că ne vor ridica moralul luna viitoare, „Like A House On Fire”. Până acum, am avut ocazia să ascultăm piesele „The Violence”, „They Don't Want What We Want (And They Don't Care)” și „Antisocialist”. Chiar și așa, ne putem aștepta la câteva surprize odată cu apariția întregului material discografic – conform site-ului oficial al trupei, acesta conține cincisprezece piese:

  1. House on Fire
  2. They Don't Want What We Want (And They Don't Care)
  3. Down To Hell
  4. Antisocialist
  5. I Don't Need You
  6. All Due Respect
  7. Take Some Time
  8. One Turns To None
  9. It's Not Me (It's You)
  10. Here's To Starting Over
  11. What's Gonna Be
  12. Give You Up
  13. In My Blood
  14. The Violence
  15. Lorazepam

„Like A House On Fire” poate fi comandat în avans de aici, urmând să fie lansat oficial pe data de 15 mai. Primele 2000 de CD-uri comandate vor fi semnate de toți membrii trupei.