Rock News

Lamb Of God au lansat berea „Ghost Walker” în colaborare cu BrewDog

În premieră, ne putem bucura de rezultatul non-alcoolic al unei colaborări dintre o formație de metal și o berărie.

Deși nu putem spune că suntem extrem de surprinși de inițiativa americanilor de la Lamb Of God de a crea o nouă băutură în colaborare cu renumita berărie BrewDog, partea interesantă, după cum relatează Kerrang! este faptul că noul tip de bere nu va conține alcool. Chiar și așa, după cum ne informează muzicienii pe pagina oficială de Facebook a trupei, băutura compensează prin aroma tropicală cu tente de pin. „Ghost Walker” este deja disponibilă pentru comenzi în SUA, urmând ca Europa să se poată bucura de ea în curând.

Pentru a sărbători lansarea berii, trupa a publicat și o înregistrare live a piesei care și-a împrumutat numele pentru noul brand. Clipul poate fi vizionat mai jos, imaginile fiind capturate în timpul spectacolului susținut de băieți pe 14 februarie, la House of Vans, în Chicago. Piesa „Ghost Walking” a fost inclusă pe cel de-al șaptelea album de studio al americanilor, „Resolution”, apărut în 2012.

„Speranța mea în ceea ce privește colaborarea asta pentru bere este să putem crea experiențe noi pentru oameni,” declară solistul Randy Blythe într-un clip de prezentare a proiectului pe care îl poți viziona mai jos. Muzicianul continuă prin a mărturisi că oportunitatea de a crea un produs non-alcoolic în premieră ca rezultat al unei colaborări între o trupă de metal și o berărie îl umple de satisfacție. „Avem șansa de a fi […] impulsul pentru o lărgire a culturii, pentru formarea unei noi culturi,” mai spune el.