Rock News

Urmărește apariția Slipknot de la festivalul Download 2019

În timpul difuzării live, pentru a-i păstra pe fani aproape, basistul Alessandro Venturella (VMan) a fost disponibil pe chat pentru orice întrebare.

Din moment ce toate adunările publice au avut de suferit, nici turneele sau concertele nu au mai avut șansa să ofere oamemilor momente de neuitat. Tocmai din această cauză, multe formații s-au gândit să îi păstreze pe fani aproape prin susținerea de concerte fără public, difuzate online sau prin publicarea filmărilor live de la diverse spectacole. De data asta, după cum ne atrag atenția cei de la Metal Hammer, ne putem bucura de întregul setlist interpretat de Slipknot pe scena festivalului Download anul trecut. Pe toată perioada difuzării filmării, vinerea trecută, basistul Alessandro Venturella a fost prezent în chat pentru a răspunde fanilor.

Tot pe site-ul Knotfest.com au fost publicate, până acum, și reprezentații susținute de Lamb Of God și Megadeth.

Începând cu data de 30 mai, muzicienii au planificat un turneu nord-american alături de A Day To Remember, Underoath și Code Orange, acesta urmând să fie finalizat pe 25 iunie. Chiar și așa, o scurtă vizită pe continentul european a fost inclusă – muzicienii au programat un concert spectaculos în Marea Britanie, pe 22 august. Înainte de a ajunge în UK, însă, între 10 și 14 august, croaziera „Knotfest At Sea” îi va ține ocupați pe fanii care au reușit să achiziționeze bilete. Bineînțeles, toate aceste planuri depind de evoluția pandemiei de COVID-19 și de măsurile impuse de autorități.

Iată și lista completă de piese interpretate de muzicieni în cadrul concertului publicat:

  1. (515)
  2. People = Shit
  3. (sic)
  4. Get This
  5. Unsainted
  6. Disasterpiece
  7. Before I Forget
  8. The Heretic Anthem
  9. Psychosocial
  10. The Devil in I
  11. Prosthetics
  12. Vermilion
  13. Custer
  14. Sulfur
  15. All Out Life
  16. Duality
  17. Spit It Out
  18. Surfacing
  19. 'Til We Die