Rock News

Godsmack au filmat un videoclip pentru piesa „Unforgettable” alături de 400 de adolescenți

Muzicienii și-au propus să demonstreze cât de importantă este muzica în relațiile interumane - iată ce a ieșit.

Într-o perioadă în care avem cu toții nevoie să ne simțim conectați cu ceilalți, muzica este una dintre modalitățile în care o putem face fără a ne pune pe noi, dar și pe alții în pericol. Același mesaj încearcă să transmită și muzicienii de la Godsmack, care, conform Loudwire, abia au lansat un videoclip emoționant pentru melodia „Unforgettable”. La înregistrare au participat 400 de adolescenți, fiecare cu instrumentul preferat sau vocal.

La începutul clipului, solistul Sully Erna declară că „să ai muzică în viața ta este un lucru extrem de puternic și nu ar trebui niciodată luat de-a gata”. „Așa că bucurați-vă de acest dar care vă este oferit, indiferent că o creați sau o ascultați,” continuă muzicianul. „Este cu adevărat un miracol universal și vă voi arăta cât de puternică poate fi muzica atunci când o facem împreună”. Poți urmări întregul proces prin care muzicienii i-au învățat pe copii cum să interpreteze melodia în clipul de mai jos.

„Unforgettable” este una dintre piesele incluse pe cel mai recent album al artiștilor, „When Legends Rise”, apărut în aprilie 2018. Melodia a fost folosită ca single de promovare a discului înainte de lansarea acestuia, alături de „Bulletproof”, „Under Your Scars” și „When Legends Rise”.

Anul trecut, am avut ocazia să îi vedem pe Godsmack live la Arenele Romane, pe 31 martie și 1 aprilie, în cadrul turneului de promovare a albumului menționat.