Rock News

Tommy Lee spune că „The Stadium Tour” este în picioare

Bateristul Motley Crue, Tommy Lee, a declarat pentru Billboard, într-un interviu din 1 aprilie, că „The Stadium Tour” al trupei sale, alaturi de Def Leppard, Poison si Joan Jett & The Blackhearts este inca valabil, în ciuda faptului că majoritatea concertelor, festivalurilor, premierelor de filme și altor evenimente au fost anulate sau reprogramate pe măsură ce lumea se luptă cu pandemia de coronavirus.

Tommy Lee a spus: "Până când se va termina toată nenorocirea asta apocaliptica, cred că toată lumea va avea o dispoziție foarte bună să iasă și să se distreze cum n-au mai facut-o niciodata".

„The Stadium Tour” este programat în prezent să înceapă pe 18 iunie în Jacksonville, Florida. Turneul de 31 de date va marca primele concerte ale Crue de la terminarea turneului de adio 2014/2015. Trupa a făcut turnee cu Poison în 2011, iar Def Leppard a făcut echipă cu Poison pentru un șir de date în 2017 - dar viitorul turneu marchează prima dată când toate cele patru trupe canta împreună pentru un turneu extins.

Luna trecută, Lee a spus că va folosi timpul de inactivitate pentru a „incuia” in studioul său și a „crea”.

Foto: Getty Images/ Guliver.