Rock News

All Time Low au lansat videoclipul cu versuri al piesei „Monster” feat. blackbear

Americanii de la All Time Low au lansat, în sfârșit, albumul „Wake Up, Sunshine”, despre care ne tot oferă informații interesante încă de la începutul anului. Cu ocazia asta, muzicienii au revenit, conform Alternative Press, și cu un videoclip cu versuri pentru melodia „Monster”, pentru care au colaborat cu nimeni altul decât blackbear. Printre versurile noii piese au fost incluse și câteva dintre versurile unuia dintre hiturile lui blackbear, „idfc”, adaptate la noul ritm.

Conform unui interviu acordat de solistul Alex Gaskarth pentru publicația Forbes, muzicienii au decis să nu amâne lansarea discului (pe fondul pandemiei), considerând că este mult mai important să aducă măcar un dram de fericire în viețile fanilor decât să își crească profiturile așteptând până în momentul în care un turneu de promovare complet ar fi putut fi organizat. Cât despre album, Alex a explicat că obiectivul a fost unul simplu – să păstreze elementele muzicale iubite de fani, dar să adauge destule lucruri interesante încât să nu devină plictisitori.

„Existăm ca formație de 15 ani, iar unul dintre lucrurile pe care le realizezi este că vei avea parte de suișuri și coborâșuri în carieră,” a declarat Gaskarth. „Avem mereu o abordare de tip firul ierbii în sensul că, înainte de toate, trebuie să îi facem pe fanii fideli fericiți și să se simtă conectați, să simtă că facem asta pentru ei. Iar cei care vor să se alăture în călătoria asta ne ajută să construim mai departe”.

„Wake Up, Sunshine” a apărut pe piață sâmbăta trecută, însă, la momentul respectiv, deja fuseseră lansate patru single-uri: „Melancholy Kaleidoscope”, „Sleeping In”, „Getaway Green” și „Some Kind Of Disaster”.