Rock News

Alex Skolnick (Testament), Roberto Diaz (Suicidal Tendencies) și Charlie Benante (Anthrax) lansează un cover după „YYZ” (Rush)

Fiecare artist și-a înregistrat partea instrumentală la domiciliu, iar ce a ieșit după ce eforturile li s-au combinat merită ascultat măcar de câteva ori.

Trei dintre legendele metalului au decis să își unească forțele pentru o inițiativă care, fără doar și poate, ne-a ridicat moralul. Cei de la Heavy Consequence ne-au atras atenția asupra proiectului pus la punct de chitaristul Alex Skolnick (Testament), basistul Roberto Diaz (Suicidal Tendencies) și toboșarul Charlie Benante (Anthrax), care ne-au bucurat auzul cu un cover excepțional al piesei „YYZ” (Rush). Evident, fiecare dintre artiști s-a ocupat de înregistrarea propriei părți instrumentale la domiciliu – doar suntem în carantină!

Clipul a fost postat pe contul de YouTube al lui Benante, care a adăugat și un mesaj emoționant în descriere. „Asta este versiunea noastră a melodiei consacrate @Rush, YYZ - @rush ne-au inspirat pe toți trei să fim muzicieni mai buni. #alexlifeson #geddylee și marele #neilpeart nu numai că au cântat excepțional, dar au și scris unele dintre cele mai bune piese. Suntem onorați să interpretăm puțin #YYZ pentru voi. Sper că muzica asta să vă îmbunătățească dimineața/după-amiaza”.

Acesta este al optulea videoclip postat de Charlie în seria „YO! Watch the beat”, un proiect în cadrul căruia artistul interpretează partea de percuție din diverse melodii. Până acum, muzicianul s-a jucat cu material lansat de Led Zeppelin, Steely Dan, The Knack, Judas Priest, The Eagles și mulți alții.