Rock News

Randy Blythe (Lamb Of God): Despre legătura dintre politică și metal

Cea mai bună muzică, spune Blythe încercând să vadă partea plină a paharului, a rezultat mereu în urma unor perioade tumultoase.

Într-un interviu acordat pentru cei de la Heavy Consequence, solistul americanilor de la Lamb Of God, Randy Blythe, a împărtășit cu fanii viziunea sa asupra perioadei contemporane, dar și asupra alegerilor prezidențiale americane planificate pentru sfârșitul anului.

Partea bună, spune el, într-o lume în care conducătorii sunt de calitate din ce în ce mai proastă și lumea se îndreaptă într-o direcție nedorită, este că există șansa ca muzica să devină mai calitativă. „Cel mai bun material punk rock și hardcore și metal... a rezultat mereu din perioade tumultoase,” a declarat Blythe. „Chiar acum se pare că ne aflăm într-o perioadă tumultoasă... și nu e vorba numai despre Trump, nu doar despre America, multe țări promovează niște idealuri scârboase și ideologii nefirești. Nu e ca și când Trump a ajuns dintr-o dată la putere și totul s-a dus naibii,” a continuat artistul.

Având poziția asta, Randy a declarat că nu are un candidat preferat pentru alegeri, ci va vota pentru persoana care consideră că va face cel mai puțin rău.

De un disc nou semnat Lamb Of God ne vom putea bucura pe 8 mai. Acesta poartă chiar numele trupei, iar două piese extrase de pe el au ajuns deja la urechile fanilor – „Checkmate” și „Memento Mori”.

Foto: Facebook, Lamb Of God