Rock News

Marko Hietala (Nightwish) a revenit cu videoclipul live al piesei „Death March For Freedom”

Iată și ce mesaj a avut muzicianul de transmis odată cu lansarea clipului.

Deși și-a dedicat o mare parte din timp albumului pe care îl lansează alături de Nightwish, muzicianul Marko Hietala a avut posibilitatea să se ocupe și de cariera lui solo. Conform celor de la Prog, Hietala a revenit cu un videoclip live pentru piesa „Death March For Freedom”. Îl poți urmări, bineînțeles, mai jos. Imaginile au fost capturate în timpul turneului european organizat de Marko, încheiat, spune el în circumstanțe mai bune.

Odată cu videoclipul, în postarea de pe Facebook-ul său oficial, solistul a oferit și o scurtă declarație – una puternică. „Și încă mai există câteva întrebări: Dragă Oligarhie. Pe câți din consumatori sau angajați îi poți lăsa pe moarte continuând să faci profit? Democrația socială adevărată nu ar face lucrurile mai sigure și pentru tine? Nu tu ești cea cu resursele? Pentru moment, ca de obicei, vom continua să mergem, iar cei inocenți vor cădea”.

„Pyre Of The Black Heart”, cel mai recent album solo al muzicianului, a apărut pe piață la sfârșitul lunii ianuarie. Acesta a reprezentat o modalitate prin care artistul a reușit să își pună în aplicare cele mai nebunești idei, după cum a declarat pentru casa de discuri cu care a lucrat, Nuclear Blast. „Dacă am avut vreun obiectiv (n.r. legat de album), a fost să nu am nicio limită, să pregătesc un album solo impredictibil, spontan, aventuros, feroce și intim,” a mărturisit artistul.