Rock News

Pete Townshend lucrează la un nou album The Who

Pandemia de coronavirus a obligat The Who, ca si multe alte trupe, sa amane datele turneului până în 2021, dar asta nu înseamnă că Pete Townshend este inactiv.

Într-un nou interviu cu Matt Everett de la BBC, el a dezvăluit că folosește timpul pentru a începe lucrul la noua muzică Who.

„Sunt în Wilshire; Am un loc aici, a spus el. „Trebuie să spun că mă simt foarte norocos, deoarece ceea ce fac în principal este să petrec mult timp singur în studio. Simt că mi-au fost ascultate rugăciunile, nu cred că aș fi avut curajul sa ma gandesc „Vă rog să anulați totul și să-mi dați ceva timp în studio!”. Parca e un cadou".

The Who s-a intors anul trecut cu un nou album de studio, autointitulat, la 13 ani de la precedentul și la 55 de ani de la apariția primelor înregistrări.

The Who este una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, cu o mostenire muzicala ce se intinde mai mult de 50 de ani. Este una sintre cele mai mari trupe live, a vandut peste 100 milioane de discuri in intreaga lume si a avut noua albume de nr. 1 in SUA si zece in Marea Britanie.

Foto: Getty Images/ Guliver.