Rock News

Bring Me The Horizon ne oferă update-uri despre înregistrarea noului album

Din seria asta poți afla câte ceva despre cafea, o direcție mai heavy a trupei și modul în care se lucrează la material nou în auto-izolare.

Bring Me The Horizon au revenit „în studio” acum ceva timp pentru a se ocupa de înregistrarea noului album pe care îl pun la cale. De fapt, artiștii s-au auto-izolat împreună pentru discul intitulat momentan „BMTH8”. Pentru a-și menține relația cu fanii, muzicienii au decis că nu ar fi rău să ofere update-uri zilnice despre cum se desfășoară procesul, mai ales pe timp de carantină. După cum ne anunță Kerrang!, britanicii au lansat un clip ce detaliază întâmplările zilei a șaptea de înregistrări – chitaristul Lee Malia a început să se ocupe de partea sa instrumentală.

Apoi, cea de-a opta zi de auto-izolare în grup a avut ca temă cafeaua – mai exact, fanii au fost îndemnați să dezbată în comentarii o întrebare existențială: „Se poate să bei prea multă cafea?”.  Astăzi este deja a noua zi, așa că așteptăm cu nerăbdare să vedem ce se va mai întâmpla. 

Până acum, nu am primit vreo informație despre noul album, deși, din update-uri am extras un lucru esențial – materialul pare a se îndrepta într-o direcție heavy metal, comparativ cu ultimul disc al băieților.

„amo”, ultimul material discografic semnat Bring Me The Horizon, a apărut pe piață anul trecut, în luna ianuarie. Melodiile incluse pe el i-au forțat pe fani să se împartă în două tabere – pro și contra soundului pop abordat de trupă. Chiar și așa, în clasamentele naționale, discul s-a bucurat de succes – acesta a ajuns pe prima poziție în Marea Britanie și Australia, dar și pe locul al paisprezecelea în Billboard 200.