Rock News

Nightwish: Ascultă interpretarea acustică a hit-ului „Nemo”

Solista Floor Jansen a format un duo pe cinste cu multi-instrumentalistul Troy Donockley, cei doi oferindu-ne o experiență transcendentală.

În exclusivitate pentru cei de la Planet Rock, Nightwish au interpretat o variantă acustică a melodiei „Nemo”, extrasă de pe cel de-al cincilea album al trupei de origine finlandeză, „Once”. Acesta a fost lansat în 2004, fiind ultimul material de studio lansat de grup alături de solista Tarja Turunen. Locul ei este acum ocupat de nimeni alta decât zeița olandeză Floor Jansen.

De acompaniament, pentru varianta acustică ce scoate în evidență gama vocală a lui Floor, s-a ocupat multi-instrumentalistul Troy Donockley. Poți urmări clipul mai jos. Doar să nu zici că nu te-am avertizat că o să ți se facă pielea de găină.

La momentul actual, Nightwish fac ultimele pregătiri pentru lansarea noului lor disc, „Human. :II: Nature.”. Acesta va apărea pe data de 10 aprilie, materialul inclus pe el fiind separat pe două CD-uri. Deja am avut oportunitatea să ascultăm două dintre melodiile incluse pe albumul dublu, „Noise” și „Harvest” – te poți bucura de ele mai jos dacă vrei să-ți faci o părere inițială despre noul proiect al trupei.