Rock News

Machine Gun Kelly feat. Travis Baker au lansat un cover după „Misery Business” (Paramore)

Ție care versiune și se pare mai reușită? Cea originală sau reinterpretarea lui MGK feat. Travis Braker?

Am avut parte de o călătorie printre amintiri zilele astea, când un cover după melodia „Misery Business” (Paramore) a fost lansat de Machine Gun Kelly în colaborare cu nimeni altul decât toboșarul celor de la blink-182Travis Barker. Aceasta este doar o parte a proiectului pus la punct de rapper: conform NME,  #LockDownSessions este o inițiativă prin care MGK intenționează să ne ajute pe toți să depășim perioada de auto-izolare cu succes.

Barker și Kelly au înregistrat separat părțile instrumentale/vocale, iar basistul Truck Norris și Omer Fredi și-au adus aportul pentru a crea un cover la fel de reușit ca originalul. Conform publicației menționate, MGK a mai înregistrat și cover-uri după „Here Comes The Sun” (The Beatles), „Smells Like Teen Spirit” (Nirvana) și „Pursuit of Happiness” (KiD CuDi).

„Misery Business” a apărut pe cel de-al doilea album al americanilor de la Paramore, „Riot!” (2007). Conform Asociației Industriei Muzicale Americane, melodia a fost certificată cu platină de patru ori, pentru o cifră de vânzări de peste 4 milioane.