Rock News

Billie Joe Armstrong (Green Day) a publicat un cover după melodia „I Think We're Alone Now” (Tommy James and the Shondells)

Billie Joe mărturisește că, de când a început carantina, a profitat de ocazie pentru a reflecta asupra celor mai importante lucruri din viața lui.

În aceste vremuri dificile, muzicienii fac tot posibilul să nu își piardă avântul – unii se ocupă de compoziție, alții înregistrează albume noi, iar cei care aveau turnee planificate fac tot posibilul să rezolve problemele apărute. Printre artiștii harnici se numără și solistul Green Day, Billie Joe Armstrong care a înregistrat, conform Kerrang!, un cover după melodia „I Think We're Alone Now” (Tommy James and the Shondells).

În descrierea clipului, Billie Joe a declarat că „dacă tot trebuie să petrecem perioada asta în izolare, putem măcar să rămânem uniți”. „În timpul pe care l-am petrecut cu toții în carantină,” spune cântărețul, „am reflectat asupra lucrurilor care contează cel mai mult în viața mea. Familia, prietenii și, bineînțeles, muzica”. Rezultatul experimentului de dormitor poate fi ascultat mai jos.

Green Day au revenit chiar luna trecută cu un album fresh: „Father of All…”. Cel de-al treisprezecelea disc de studio al americanilor ar fi trebuit să beneficieze de un turneu de promovare amplu, însă băieții au amânat spectacolele planificate în Asia din cauza pandemiei de COVID-19. Chiar și așa, albumul a avut un succes răsunător, ajungând pe poziția a patra în Billboard 200 și pe locul al șaselea în clasamentul Rolling Stone Top 200.