Rock News

Mike Shinoda (Linkin Park) îi invită pe fani să contribuie la noua sa piesă, „Open Door”

Muzicianul a lansat deja o variantă demo a melodiei, dar are nevoie de o voce în plus pentru refren.

Mike Shinoda cere ajutorul fanilor pentru un nou proiect muzical, ne anunță cei de la Kerrang!. Muzicianul a publicat deja o variantă inițială a melodiei la care lucrează, „Open Door”, un video transmis live pe Instagram fiind modalitatea prin care Shinoda le-a arătat fanilor cum lucrează.

Refrenul melodiei, însă, este cel care îi dă bătăi de cap, iar pentru asta are nevoie ca fanii să se implice. Într-o postare pe social media, artistul le-a cerut doritorilor să își înregistreze propriile voci pentru refren, luându-și angajamentul să anunțe persoanele care fac o treabă pe placul său.

După decesul lui Chester Bennington, Mike și ceilalți băieți care formau Linkin Park au luat o pauză pe perioadă nedeterminată de la proiect. Însă, asta nu l-a oprit pe Shinoda să își proceseze emoțiile prin intermediul muzicii – dovada este discul său solo, „Post Traumatic”, apărut în iunie 2018. Materialul a ocupat prima poziție în clasamentele Billboard Top Alternative Albums și Billboard Top Rock Albums.

Până una-alta, fie că te bate gândul să îți încerci norocul sau nu, iată clipul live și îndemnul lui Mike:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Post your link on Twitter and I’ll look for the best. Good luck.

A post shared by Mike Shinoda (@m_shinoda) on

Foto: Instagram, Mike Shinoda