Rock News

Ivan Moody (Five Finger Death Punch): Despre viața sa personală și noul album al trupei, „F8”

Muzicianul își exprimă sentimentele despre rolul de „bunic”, dar și despre comparațiile cu care se confruntă pe plan profesional.

Când vine vorba de cineva cu statut de vedetă, adeseori ne lăsăm păcăliți – cumva starurile ni se par doar atât: persoane publice. Cu toate acestea, toate persoanele faimoase sunt, în primul rând, oameni care întâmpină dificultăți pe plan personal, dar și bucurii în familie. Ivan Moody a deschis subiectul evoluțiilor din viața sa personală într-un interviu acordat pentru Talkin' Rock With Meltdown și preluat de Ultimate Guitar.

Un motiv de bucurie în viața sa, a declarat muzicianul, este faptul că deja este bunic la patruzeci de ani – oricât de ciudat ar fi. „[...] Asta este partea cea mai ciudată,” spune el. „Fiica mea cea mai mică are șapte ani, este mătușă, cum naiba s-a întâmplat asta? E cool, serios. Mă bucur mult, dar în același timp, încă nu sunt pregătit să accept titlul de bunic”.

Un subiect sensibil pe care muzicianul nu s-a sfiit să îl abordeze a fost „excursia” lui recentă la un centru de dezalcoolizare – decizia a fost una atât de conștientă încât structura noului album o reflectă în totalitate. Cu toate acestea, scopul nu era neapărat ca „F8” să se transforme în cel mai heavy disc semnat FFDP de până acum. „Erau atât de multe întrebări la care obosisem să răspund,” a mărturisit Moody. „Realitatea este că eu și formația mea stăm pe propriile picioare,” a continuat el, adăugând că s-a plictisit să fie comparat cu Corey Taylor (SlipknotStone Sour) sau oricine altcineva.

Cel mai recent disc al americanilor, „F8” (un joc de cuvinte legat de „fate”/„soartă”), a apărut pe piață la sfârșitul lunii trecute, pe data de 28. Acesta a urcat pe poziția a opta în clasamentul Billboard 200.

Foto: Facebook, RockFM