Rock News

Danny Worsnop: Despre cariera lui solo și Asking Alexandria

Într-un interviu acordat pentru Kerrang!, muzicianul a discutat și despre obiceiuri proaste, evoluție muzicală și viața sa personală.

Având în vedere că deja lucrează la un nou disc alături de Asking Alexandria, solistul Danny Worsnop a decis că o discuție cu Kerrang! nu ar fi o idee proastă. Muzicianul a discutat și despre lansarea recentă a celui de-al doilea disc solo al său, muncă, muzica heavy și cealaltă formație din care face parte, We Are Harlot. Întrebat despre una dintre piesele incluse pe discul solo „Shades Of Blue”, „Best Bad Habit”, artistul a mărturisit că cel mai bun obicei prost al său este să muncească prea mult. „[...] Sunt atât de motivat și am aspirații atât de mari încât trebuie să le ating, altfel înnebunesc,” a declarat el.

Cât despre rolul muzicii heavy în viața sa, Danny declară că nu s-au schimbat prea multe. „Nu ascult niciodată și nu ascultam nici mai demult. Doar deschid gura și iese sunetul. Dacă oamenilor nu le place sunetul respectiv, e ok, au dreptul la propria opinie. Nu înseamnă că am renunțat la ceva, înseamnă că am crescut”.

De ales între proiectele solo și Asking Alexandria, muzicianul a declarat că nici nu se pune problema. „Niciuna din ele nu îmi consumă timp, de fapt, pentru că sunt lucruri pe care le fac deja. Nu știu dacă am un răspuns, totuși. Iubesc ambele proiecte din motive diferite și îmi satisfac (n.r. dorințe din) diverse laturi ale vieții”.

Noul disc semnat Asking Alexandria, „Like a House on Fire”, va apărea pe piață la data de 15 mai. După cum ți-am scris și aici, prima melodie extrasă de pe el, „Antisocialist”, a fost deja împărtășită cu fanii.

Foto: Instagram, Danny Worsnop