Rock News

In Flames au lansat o variantă 8-bit a albumului „I, The Mask”

Nostalgia este la ea acasă când începi să asculți varianta asta a discului, lansată pentru a sărbători aniversarea de un an de la lansarea „I, The Mask”.

Într-o lume în care numeroase formații tind să experimenteze cu sunetul lor îndreptându-se într-o direcție pop-ish, iată că suedezii de la In Flames au decis că ar cam fi cazul să încerce ceva unic. Așadar și prin urmare, te invităm să asculți, noul experiment muzical al băieților, după cum ne-au atras atenția cei de la Loudwire – o reproducere a discului „I, The Mask” în format 8-bit.

Materialul a fost pus la cale cu multă șiretenie de către muzicieni pentru a sărbători aniversarea de un an a celui mai recent disc al lor. Cel de-al treisprezecelea album de studio din cariera muzicienilor a apărut pe piață în prima zi a primăverii, anul trecut, ajungând printre primele locuri în topurile muzicale din Germania, Austria, Finlanda și Suedia.

Muzicienii au început chiar astăzi un turneu global – primele opriri sunt planificate în Federația Rusă, urmate fiind de Australia, Indonezia și Japonia. Ulterior, artiștii vor ajunge și pe teritoriu european, urcând pe scenă în Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Elveția, Italia, Slovenia, Croația, Macedonia, Grecia, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, Ucraina, Belarus, Lituania, Letonia, Estonia, Polonia și Suedia. Bineînțeles, câteva concerte au fost programate și în Statele Unite ale Americii.

Foto: Instagram, In Flames