Rock News

Slipknot lansează mini-documentarul „Slipknot Unmasked: All Out Life” vinerea asta

Materialul va include filmări de la un concert intim susținut de Slipknot în Londra, dar și interviuri cu membrii trupei.

„Slipknot Unmasked: All Out Life” este un documentar dedicat tuturor fanilor care vor să participe, măcar virtual, la un spectacol intim susținut de americani. După cum ne anunță cei de la Metal Hammer, băieții vor lansa, săptămâna asta, materialul pe care se combină interviuri acordate de membrii trupei și un scurt concert susținut în ianuarie de băieți pentru BBC Radio 1.

Spectacolul inclus pe material conține șase melodii, pe care muzicienii le-au interpretat ca și când viețile lor ar fi depins de spectacolul respectiv, la studiourile Maida Vale. Întregul documentar va fi difuzat pe BBC FOUR în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 1 dimineața (ora României).

„Din momentul în care începe, decizi că vei face orice este necesar pentru a transforma spectacolul în cel mai bun show pe care l-a văzut cineva vreodată,” declară solistul Corey Taylor în materialul promoțional postat de trupă pe Twitter. „Comparăm (n.r. senzația) cu săritul din avion cu sau fără parașută și nu știi dacă se va deschide sau nu,” continuă el.

Conform înregistrării audio a show-ului susținut de Slipknot pe 26 ianuarie, muzicienii au amestecat în interpretarea live piese mai noi cu hit-uri consacrate. Astfel, au reușit să includă în setlist câte o melodie reprezentativă pentru fiecare album de studio lansat până acum. Iată lista de piese:

  1. Unsainted („Unsainted”, 2019)
  2. Psychosocial („All Hope Is Gone”, 2008)
  3. The Devil in I („.5: The Gray Chapter”, 2014)
  4. Duality („Vol. 3: (The Subliminal Verses)”, 2004)
  5. Disasterpiece („Iowa”, 2001)
  6. Wait and Bleed („Slipknot”, 1999)

Foto: Instagram, Slipknot