Rock News

Asking Alexandria revin cu detalii despre noul album de studio

Nume, data de lansare și mai mult decât atât - poți asculta deja și prima piesă extrasă de pe disc.

Noul album pus la cale de britanicii de la Asking Alexandria are, în sfârșit, o denumire oficială și o dată de lansare – una destul de apropiată, dacă ne întrebi pe noi – relatează Loudwire. „Like a House on Fire” va ajunge la urechile fanilor în totalitatea sa pe data de 15 mai prin intermediul casei de discuri Sumerian Records, dar nu te oprește nimeni să depui o comandă în avans dacă nu ai chef să ții minte data exactă a lansării.

Muzicienii au binevoit, din fericire, să ne lase să aruncăm o privire (sau, mai degrabă, o ureche) asupra stilului abordat pe album. Prima dintre cele cincisprezece melodii incluse pe material a fost deja lansată – poți asculta „Antisocialist” mai jos. Muzicienii par să fi riscat un pic, îndreptându-se către o zonă mai synth-pop, însă vom vedea cu adevărat ce a ieșit în mai.

Cel mai recent disc semnat Asking Alexandria, apărut în 2017, poartă numele formației și a marcat revenirea solistului Danny Worsnop în componența grupului. Artistul a fost înlocuit de Denis Stoff în 2015-2016, timp în care trupa a lansat un singur disc – „The Black” (2016).