Rock News

Ghost dezvăluie noul solist a trupei: Papa Emeritus IV

Avansarea în grad a Cardinalului Copia a avut loc în timpul ultimului concert din turneul de promovare a discului „Prequelle” (2018).

Ultimul concert susținut de Ghost în cadrul turneului de promovare a albumului „Prequelle” a marcat o schimbare în povestea trupei, după cum relatează cei de la Kerrang!. Muzicienii au marcat transformarea solistul trupei, Cardinalul Copia, în următorul Papă – Papa Emeritus IV. Avansarea în grad a „feței” trupei a rezultat în urma unui „deces” subit. Papa Nihil și-a dat ultima suflare în mijlocul piesei „Miasma”, interpretată pe scena amenajată pentru muzicieni în Mexico City.

Această schimbare în firul narativ al grupului a apărut pentru a facilita avansul muzical al artiștilor – fiecare album din cariera suedezilor este marcat de un alt lider de cult.

Papa Emeritus I a fost responsabil pentru discul „Opus Eponymous” (2010), Papa Emeritus II a fost reprezentantul albumului „Infestissumam” (2013), compilația „Meliora” (2015) l-a adus pe scenă pe Papa Emeritus III, iar Cardinalul Copia a promovat cel mai recent disc semnat Ghost, „Prequelle” (2018). Bineînțeles, după cum probabil știi dacă ai urmărit trupa îndeaproape, toate aceste roluri sunt interpretate de Tobias Forge, singurul membru cunoscut al trupei.

După cum știm încă de anul trecut, pentru noul album Ghost vom avea de așteptat cel puțin până în 2021. Asta se datorează mai multor factori, după cum ți-am scris aici, printre ei numărându-se alegerile prezidențiale din SUA și dorința lui Forge de a petrece timp cu familia sa.

Foto: Facebook, Ghost