Rock News

Kansas vor reveni vara asta cu albumul „The Absence Of Presence”

Materialul beneficiază de ștampila de autenticitate Kansas, după spusele toboșarului Phil Ehart.

Americanii de la Kansas ne-au oferit niște vești incredibile, după cum ne atrage atenția Ultimate Classic Rock – muzicienii vor reveni în luna iunie cu un LP denumit „The Absence of Presence”. Într-un interviu acordat pentru cei de la Billboard, toboșarul Phil Ehart a declarat că cele nouă piese poartă, fără îndoială, amprenta Kansas. Fiind unul dintre cei doi membri fondatori ai trupei rămași în componența grupului, nu e de mirare că Ehart a simțit nevoia să asigure fanii că materialul nu deviază foarte tare de la normal. Cu toate astea, evoluție există.

„Sună a Kansas,” a spus Phil. „Zak (n.r. Rizvi, chitarist) a compus o mare parte a (n.r. albumului lansat de trupă în 2016) The Prelude Implicit, iar acum, cu Tom Brislin adăugând câteva din cântecele lui și talentul său la clape, am fost împinși chiar mai tare către sunetul ăla original, care nu este absolut deloc ușor de imitat. Trebuie să ai materialul. Trebuie să ai solistul care să îl poată interpreta. Trebuie să ai versurile care să fie în stilul Kansas”. După spusele sale, tinerii trupei au înțeles cu precizie ce înseamnă să facă parte din grup.

Noul disc va conține numai nouă piese, dintre care una va ajunge la urechile fanilor undeva prin luna aprilie. Între timp, băieții vor pleca într-un turneu global, acesta urmând să îi aducă și pe teritoriu european în lunile octombrie și noiembrie.

Foto: Facebook, Kansas