Rock News

Amy Lee (Evanescence) declară că noul album are atitudine

Discul poartă în totalitate amprenta Evanescence, dar asta nu înseamnă că muzicienii nu și-au asumat și câteva riscuri.

Într-un interviu acordat pentru publicația Loudwire, solista Evanescence, Amy Lee, a oferit câteva detalii despre noul album pus la cale de trupă. Cântăreața a mărturisit și, cum spune românul, că socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din târg. Planul inițial, a spus ea, era ca formația să lanseze câte un single imediat după ce îl terminau, însă deja au patru piese noi pe care nu le-au împărtășit cu fanii.

După cum mărturisește artista, melodiile deja create nu se aseamănă foarte tare între ele. Cu toate acestea, procesul merge strună – „Este o combinație între multe elemente,” a declarat Amy. „Este sută la sută material ce poartă amprenta noastră. Dar ne-am asumat și riscuri, și cred că asta contează – contează foarte mult… O mare parte din el (n.r. material) are atitudine”.

Discul este inspirat din evenimentele ce s-au petrecut în viața lui Lee pe parcursul ultimilor ani – moartea fratelui său, faptul că ea însăși a adus o nouă viață pe lume, fiind un efort de a căuta însemnătate în existență.

Recent, Evanescence au lansat un cover după unul dintre hiturile care i-au consacrat pe Fleetwood Mac, „The Chain”, despre care ți-am oferit mai multe detalii aici.

Foto:  Facebook, Rock FM