Rock News

Trivium: Ascultă „Catastrophist”, prima piesă extrasă de pe noul disc al băieților

„What the Dead Men Say” va ajunge la urechile fanilor, în totalitatea sa, spre sfârșitul lunii aprilie.

Americanii de la Trivium ne-au lăsat să aruncăm o privire asupra noului material la care au lucrat în ultima perioadă, după cum ne atrage atenția Heavy Consequence. Direct de pe ultimul album pus la cale de muzicieni, poți asculta acum, mai jos, piesa „Catastrophist”, videoclipul oficial fiind la fel de brutal precum lini melodică.

Artiștii au promis că discul „What the Dead Men Say” va ajunge la urechile fanilor pe 24 aprilie, fiind construit pe fundația realizată de materialul discografic precedent, „The Sin and the Sentence”, după cum a declarat chitaristul Corey Beaulieu. „Albumul ăsta are toate elementele reprezentative pentru Trivium,” susține muzicianul, conform aceleiași publicații. În același timp, însă, reprezintă un efort creativ semnificativ. „Asta a facilitat un proces de compoziție și înregistrare foarte inspirat și foarte rapid care captează energia trupei,” a continuat Corey.

Trivium vor începe un turneu de promovare a materialului în martie. Muzicienii vor începe cu câte un concert în Japonia, Singapore, Tailanda și Indonezia, urmând ca, din iunie, să își delecteze live fanii din America de Nord.

Foto: Instagram, Trivium