Rock News

Mick Fleetwood anunță compilatia "all-star" Peter Green: Kirk Hammett, David Gilmour sau Steven Tyler, printre participanti

Compilatia "Mick Fleetwood & Friends Celebrate The Music Of Peter Green And The Early Years Of Fleetwood Mac" va fi lansata în octombrie. Este vorba despre un album live înregistrat în cadrul concertului omagial din 25 februarie, in onoarea lui Peter Green.

In spectacolul de la Londra Palladium au fost invitati chitaristul Pink Floyd, David Gilmour, Kirk Hammett de la Metallica, Billy Gibbons de la ZZ Top, Steven Tyler - Aerosmith, Pete Townsend - The Who, Johnny Lang, Andy Fairweather Low, John Mayall, Zak Starkey, Bill Wyman și Christine McVie de la Fleetwood Mac.

"Concertul este o sărbătoare a acelor zile de inceput ale blues-ului, în care am început cu toții", spune Mick Fleetwood.

"Și este important să recunoaștem impactul profund pe care Peter și formula de inceput Fleetwood Mac l-au avut în lumea muzicii".

„Peter a fost cel mai mare mentor al meu și îmi face o asemenea bucurie să aduc un omagiu talentului său incredibil. Sunt onorat să împărtășesc scena cu unii dintre numeroșii artiști pe care i-a inspirat Peter de-a lungul anilor și care împărtășesc marele meu respect pentru acest muzician remarcabil. "

Setul box va include 4LP / 2CD / Blu-ray și va fi lansat pe 19 octombrie.

foto: Getty Images/ Gulver.