Rock News

Slipknot au anunțat line-up-ul pentru croaziera „Knotfest at Sea”

Anthrax, Behemoth, DevilDriver și mulți alții vor urca pe cele cinci scene amenajate la bordul vasului.

Americanii de la Slipknot au decis să ne ofere, în sfârșit, câteva informații cruciale despre croaziera pe care o pun la cale, „Knotfest at Sea”. Conform celor de la Metal Hammer, băieții au făcut publică lista de artiști care vor încânta publicul la bordul vasului dedicat unei experiențe inedite. Pe cele cinci scene vor urca Anthrax, Behemoth, DevilDriver, Sevendust, Skindred, Ho99o9, Higher Power, Sleep Token și, conform posterului oficial, urmează să fie adăugate și alte trupe.

Alte evenimente au fost incluse pe lista de activități – pasagerii vor avea ocazia să le pună întrebări membrilor Slipknot, să participe la o degustare de whiskey cu  toboșarul Shawn Crahan, să primească un autograf de la Mick Thomson, să primească lecții de chitară-bas și de percuție de la Alessandro Venturella și, respectiv, Jay Weinberg, dar și să participe la interpretarea solo a lui Corey Taylor sau la DJ-setul lui Sid Wilson.

Croaziera se va desfășura între datele de 10-14 august, vasul pornind din Barcelona (Spania) și andocând în Napoli (Italia).

Cu materialul lansat de Slipknot vom avea ocazia să ne bucurăm urechile live pe data de 27 iulie, în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2020, concertul făcând parte din turneul de promovare a materialului „We Are Not Your Kind”.

Foto: Instagram, Slipknot