Rock News

The Neal Morse Band au lansat videoclipul live al piesei „Fighting With Destiny”

Clipul este extras de pe discul live pe care băieții îl vor lansa săptămâna viitoare, „The Great Adventour – Live in BRNO 2019”.

După cum relatează publicația Prog, trupa lui Neal Morse a revenit cu un videoclip live pentru melodia „Fighting With Destiny”. Acesta este extras de pe albumul live pe care muzicienii plănuiesc să îl lanseze pe data de 6 martie și înregistrat în timpul concertului susținut de băieți în Brno anul trecut.

„The Great Adventour – Live in BRNO 2019”, discul despre existența căruia tocmai te-am informat, va apărea prin intermediul casei de discuri InsideOut Music și conține material lansat de Neal Morse pe cont propriu, dar și melodii lansate sub numele Neal Morse Band.

Concertul pe care l-au înregistrat în Republica Cehă a reprezentat o premieră pentru americani – încă un motiv pentru care albumul ăsta live este unul special. „Asta a fost prima oară când am urcat pe scenă în Republica Cehă,” a declarat basistul Randy George, „iar amplasamentul ăsta avea un aspect și un vibe diferite: audiența a fost, și ea, foarte energică. Le-a plăcut foarte tare!,” a completat artistul.

Albumul poate fi comandat în avans de aici, pachetul conținând două CD-uri și 2 discuri blu-ray.