Rock News

Iată care este elementul preferat al lui Jason Hook (FFDP) de pe albumul „F8”

Pe lângă asta, artistul vorbește și despre piesa lui preferată din întreaga discografie Five Finger Death Punch.

Într-un interviu acordat pentru cei de la Ultimate Guitar, chitaristul Jason Hook a discutat despre noul album pe care Five Finger Death Punch l-au pus la cale, dar și despre melodia sa preferată din toată discografia trupei.

Cea mai bună piesă lansată de formație, în opinia artistului, este „Coming Down”, extrasă de pe discul „American Capitalist” (2011). „Am petrecut extrem de mult timp lucrând la cântecul ăla,” a declarat Hook. „Cred că are toate elementele. Are pasaje acustice frumoase, un solo de tobe la mijloc, are un solo destul de interesant cu niște chestii ritmice și un sfârșit destul de sensibil. […] Sunt foarte mândru de piesa aia,” a continuat el.

Cât despre noul disc, „F8”, Jason a trebuit să se gândească puțin pentru a alege un singur element de care este extrem de mândru. „Am considerat că solo-ul pentru Inside Out a fost curajos,” a declarat Hook. „Este un solo foarte agresiv. Știam că (n.r. Inside Out) urma să fie un single și, uneori, solo-urile agresive nu se potrivesc. Pe discul ăsta ne-am asumat poziția că nu ne vom gândi la niciun ghid, parametru sau regulă”.

„F8” va apărea pe piață la data de 28 februarie, însă poate fi comandat în avans de aici. Până acum, de pe el, am avut ocazia să ascultăm piesele „Inside Out” și „Full Circle”.

Foto: Instagram, 5fdp