Rock News

Randy Blythe declară că noul album Lamb Of God nu este despre Trump

Având în vedere că anul ăsta este unul electoral pentru americani, Blythe își exprimă opinia despre administrația actuală și despre întregul sistem.

Solistul Lamb Of God, Randy Blythe, a avut câte ceva de spus despre noul album planificat de formația sa pentru anul ăsta într-un interviu acordat pentru publicația Kerrang!. Printre altele, artistul a motivat lipsa legăturii discului cu actualul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, deși materialul are o tematică politică.

„Nu pot scrie despre administrația Trump deoarece (n.r. situația) se schimbă prea repede,” a declarat muzicianul. Blythe a făcut aici și o paralelă cu Brexit-ul, completând că evoluțiile sunt mereu atât de rapide încât nu ar fi avut sens să se concentreze pe un singur subiect politic.

„Nu există nicio melodie pe album care să fie despre un individ anume,” a continuat Randy. În era „Ashes Of The Wake” (2004), a completat el, a fost mult mai ușor să scrie despre George W. Bush, din cauza războiului din Iraq.

„[…] Oamenii nu văd partidele politice în funcție de politicile promovate, ci le susțin ca și când ar fi echipe sportive,” a ținut Blythe să își menționeze frustrarea. „Versurile reflectă asta. Sistemul este o fraudă,” a mai spus artistul.

Data de 8 mai este cea stabilită pentru apariția noului album, care a adoptat numele formației. Băieții deja au împărtășit cu noi o piesă extrasă de pe disc – „Checkmate”.

Foto: Instagram, Lamb Of God