Rock News

Slipknot au pus la cale un al doilea turneu „Knotfest Roadshow”

De data asta, invitații lor vor fi americanii de la A Day To Remember, Underoath și Code Orange.

Slipknot s-au bucurat de un succes incredibil în prima ediție a turneului Knotfest Roadshow” – concertele s-au vândut ca pâinea caldă, iar fanii au fost înnebuniți în cel mai bun sens al cuvântului. Având toate acestea în vedere, viitorul pare promițător.

De data asta, anunță Kerrang!, americanii i-au invitat să împartă scena cu ei pe A Day To Remember, Underoath și Code Orange. Anul trecut, invitați de onoare au fost Behemoth, Volbeat și Gojira – însă line-up-ul nu este singurul care s-a schimbat. Turneul de anul acesta va include doar 17 concerte, comparativ cu cel de anul trecut, care a constat în 30 de spectacole.

„Knotfest Roadshow” 2.0 se va desfășura între 30 mai și 25 iunie, însă, între timp, americanii trebuie să pună la punct și detaliile fine pentru evenimentul „Knotfest at Sea”, planificat pentru 10-14 august 2020. Vasul de croazieră va pleca din Barcelona (Spania), ajungând, într-un final, în Napoli (Italia).

Slipknot vor veni în premieră în București anul acesta, în cadrul „Metalhead Meeting 2020”, pe 27 iulie. Concertul face parte din turneul de promovare a albumului „We Are Not Your Kind” (2019) și va avea loc la Romexpo.

Foto: Facebook, Slipknot