Rock News

Shawn Crahan (The Clown) declară că materialul „Look Outside Your Window” este o operă de artă

Într-un interviu recent, Crahan a motivat amânarea lansării materialului înregistrat acum mai bine de 10 ani alături de alți trei membri ai formației.

Deși americanii de la Slipknot se află în plin turneu de promovare a unui album abia apărut anul trecut, cu planuri de a organiza prima lor croazieră muzicală, „Knotfest at Sea”, se pare că nici materialul muzical „nou” nu este neglijat. Într-un interviu acordat pentru NME și preluat de publicația Metal Hammer, percuționistul Shawn Crahan (zis și „Clown”) a deschis subiectul materialului înregistrat de el alături chitaristul Jim Root, solistul Corey Taylor și keyboardistul Sid Wilson în paralel cu înregistrarea albumului „All Hope Is Gone” (2008).

Compilația a fost denumită „Look Outside Your Window” și, declară muzicianul, „este o piesă de artă unică de sine stătătoare”. „Așa că nu are moarte, după părerea mea,” continuă el. „Și așa se face că încerc să nu îmi fac prea multe griji în legătură cu asta. Am senzația că am așteptat atât de mult timp să simt că este momentul perfect, și acesta nu a venit”.

Crahan susține că discul este doar o piesă din puzzle. „Nu ar trebui să fie diluată sau să i se facă marketing. Este o bucată de imaginație care lipsește și de care oamenii chiar au nevoie”.

Cu toate astea, toboșarul mărturisește că nu are nici cea mai vagă idee cand va fi lansat – doar o bănuială că momentul mult așteptat va veni în timpul ciclului celui mai nou album Slipknot, „We Are Not Your Kind” (2019). „[…] Va apărea pur și simplu, iar oamenii nici nu vor ști. O să fie doar o chestie care se întâmplă”.

Foto: Facebook, Slipknot