Rock News

Tobias Forge (Ghost): Despre idoli, evoluție și turneul alături de Metallica

„Când îți este propus să cânți în deschiderea unei formații mari, pentru că vor să îți acorde susținerea lor, asta face trupa să fie foarte puternică,” declară muzicianul referitor la turneul mondial alături de Metallica.

Anul 2019 a fost unul foarte încărcat pentru suedezii de la Ghost – într-un interviu acordat pentru Kerrang!, solistul Tobias Forge ne povestește exact cum l-a afectat turneul organizat alături de legendarii Metallica și ce oameni faimoși a întâlnit de-a lungul lunilor. Însă, primul lucru pe care îl precizează Forge este că toate reușitele astea l-au inspirat să revină în studio. „Deja conspirăm destul de mult pentru următorii câțiva ani,” spune artistul, menționând că a început munca la unele proiecte.

Turneul în care au deschis spectacolele pentru Metallica este caracterizat de solist ca fiind „cool”. „Am bifat multe amplasamente unde visam să cânt. Când îți este propus să cânți în deschiderea unei formații mari, pentru că vor să îți acorde susținerea lor, asta face trupa să fie foarte puternică”. Presiune, spune el, a fost din belșug, dar nu a fost prima oară când a făcut ceva de genul „Așa că nu am simțit aceeași presiune pe care aș fi simțit-o acum cinci ani,” a mărturisit Forge.

Un alt vis al artistului a devenit, însă, realitate anul trecut. „Am petrecut ceva timp cu Rob Halford de la Judas Priest – asta a fost cool,” spune el. „Este fan Ghost, ceea ce e nebunesc, pentru că e puțin spus că sunt fanul lui. Oh, și am fost la un grătar acum câteva luni, iar Geezer Butler de la Black Sabbath era acolo. Versurile lui și stilul de a cânta la chitară-bas l-au transformat într-un idol al copilăriei mele. Dar, după ce l-am întâlnit, am realizat că e și un om foarte de treabă!”

Forge a mai oferit câteva indicii despre următorul album pe care Ghost îl va lansa. Ca de obicei, noi am fost pe fază și ți-am relatat tot ce am aflat aici.

Foto: Facebook, Rock FM