Rock News

Slipknot lansează mini-pelicula „Pollution”, regizată de percuționistul Shawn Crahan

Cât despre reprezentațiile live, muzicienii se pot mândri și cu un început de pomină al turneului european „We Are Not Your Kind”.

Primul concert susținut de Slipknot în cadrul turneului european pe care l-au pus la cale a avut loc pe teritoriu irlandez, după cum relatează Metal Hammer – fanii din Dublin au fost printre primii care au avut ocazia să asculte live câteva dintre piesele extrase de pe albumul „We Are Not Your Kind”. Nu știm despre tine, dar noi suntem siguri că a fost un spectacol senzațional – deja recunoaștem piesele interpretate de pe „WANYK” după primele câteva secunde – Unsainted”, „Nero Forte”, „Solway Firth”, „Birth Of The Cruel”.

Între timp, formația a împărtășit cu fanii și o mini-pelicula regizată de „Clown”, percuționistul formației - „Pollution”. După cum era de așteptat, Shawn Crahan nu a intenționat să abordeze, literalmente, subiectul poluării. Ideea sa este legată de psihicul uman, după cum mărturisește chiar el în descrierea clipului. „M-am apucat să creez un scurt film care să te facă să te îndoiești de propria existență, în realitatea asta,” declară artistul. „Când stai în pat, lângă persoana pe care o iubești, te întrebi vreodată – este posibil ca persoana asta să îmi taie gâtul în somn? Enjoy. Poluarea este peste tot,” a încheiat Crahan mesajul.

De producția vizualului s-a ocupat Nic Neary („Solway Firth”), iar efectele speciale au fost lăsate în mâinile capabile ale lui Steve Johnson („Coșmarul de pe Elm Street 4: Stăpânul visului” [„A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master”], 1988).