Rock News

Puscifer anunță că un nou album este aproape gata

Deși nu am primit detalii despre denumirea discului sau despre... orice altceva, măcar știm că materialul va conține douăsprezece melodii.

Unul dintre proiectele muzicale ale solistului Maynard James Keenan, Puscifer, este pe cale să revină cu un disc de studio, ne atrag atenția cei de la Ultimate Guitar. Veștile au fost împărtășite cu fanii prin intermediul rețelelor sociale – mai exact, postarea recentă de pe Instagram-ul oficial al formației promite că materialul nu e departe de a fi finalizat.

Mesajul este transmis clar și răspicat – dintre cele douăsprezece melodii reunite sub titlul noului album, mai este de lucru la una singură.

Puscifer și-au regăsit materialele muzicale și în clasamentele de sfârșit de decadă întocmite de Loudwire, după cum a anunțat chiar trupa, pe Facebook. „Conditions of My Parole” (2011), cel de-al doilea album complet de studio al americanilor, și-a găsit locul în Top 10 al clasamentului cu cele mai bune albume rock ale decadei. De multă apreciere s-a bucurat, însă, și piesa „Grand Canyon”, extrasă de pe cel mai recent disc semnat Puscifer, „Money $hot” (2015). Aceasta a fost inclusă în clasamentul celor mai bune piese rock ale decadei.

Foto: Facebook, Puscifer