Rock News

Code Orange revin cu piesa „Underneath” și anunță lansarea unui nou disc

Luna în care artiștii au anunțat că plănuiesc să revină cu un material de studio complet? Martie (vineri, 13).

Noul an ne aduce deja o cascadă de material inedit de la artiști pe care nu i-am mai auzit de o grămadă de timp. Printre ei, se află și Code Orange, care, conform Kerrang!, și-au anunțat planurile de a lansa un nou disc, planificat să apară pe 13 martie, dar ne-au oferit și o piesă fresh, direct din studio.

Nu numai sunetul melodiei „Underneath” este captivant, ci și videoclipul pe care îl poți urmări mai jos. Cadrele capturate „pe film” te duc cu gândul la un spital de boli mintale, iar versurile se potrivesc mănușă, sugerând că suntem experimentele forțate ale unei generații fără să ne dăm seama („The guinea pigs of a generation/ An experiment to be improved on/ A story for them all to tell/ A history of forced intrusion”).

Piesa a fost compusă, conform descrierii videoclipului, de toboșarul Jami Morgan, iar de producție s-a ocupat compania Tuff Contender (Highly Suspect, Gnash, Paramore, Melanie Martinez, Coheed And Cambria).

Până acum, americanii au reușit să lanseze trei discuri complete de studio, pe lângă alte trei EP-uri. Cel mai recent LP de care s-a putut bucura publicul, „Forever”, a apărut în 2017 și a ajuns pe poziția a patra în clasamentul Billboard Top Hard Rock Albums și pe locul al cincisprezecelea în Billboard Top Rock Albums.

Foto: Facebook, Code Orange