Rock News

Green Day confirmă lansarea unei piese pentru săptămâna viitoare

De asemenea, muzicienii au publicat și lista oficială de piese a albumului „Father Of All...”. Tu pe care abia aștepți să o poți asculta?

După cum ne atrag atenția cei de la Kerrang!, Green Day urmează să mai lanseze o melodie înainte de a oferi fanilor albumul complet pe care l-au pus la cale, dar ne-au oferit deja și lista de piese. Sincer, parcă încă nu a trecut Crăciunul la cât de darnici sunt băieții.

„Oh Yeah!” va putea fi ascultată fix peste o săptămână - joia viitoare - dacă e să considerăm postarea de pe pagina oficială de Twitter a formației ca fiind anunțul oficial. Până acum, am avut onoarea să ascultăm alte două melodii extrase direct de pe „Father Of All…”, fix cea care a preluat (sau acordat) titlul albumului și „Fire, Ready, Aim”, piesă utilizată în difuzările Ligii Naționale de Hockey (NHL) în sezonul 2019-2020.

Cât așteptăm noi să auzim noua piesă și, într-un final (pe 7 februarie) albumul cu o durată de aproximativ 26 de minute, putem măcar să încercăm să ne imaginăm, pe baza denumirii, cum sună fiecare piesă:

  1. Father Of All…
  2. Fire, Ready, Aim
  3. Oh Yeah!
  4. Meet Me On The Roof
  5. I Was A Teenage Teenager
  6. Stab You In The Heart
  7. Sugar Youth
  8. Junkies On A High
  9. Take The Money And Crawl
  10. Graffitia

Cei trei rebeli vor pleca într-un turneu global, „Hella Mega Tour”, alături de Fall Out Boy, Weezer și The Interrupters (ultima trupă fiind exclusă din porțiunea europeană a aventurii). Muzicienii își vor face apariția în câteva dintre orașe europene selecte: Paris (Franța), Groningen (Olanda), Antwerp (Belgia), Viena (Austria), Glasgow, Londra și Huddersfield (Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord) și Dublin (Irlanda).