Rock News

Post Malone se distrează cântând piesa „Walk” (Pantera)

Muzicianul pare să fi ieșit la o băută combinată cu karaoke alături de Dustin Payseur (Beach Fossils), moment în care muzicienii s-au aventurat în lumea metalului.

Conform celor de la Heavy Consequence, Post Malone pare să fie din ce în ce mai pasionat de metal – artistul a interpretat faimoasa piesă a formației Pantera, „Walk”, în cadrul unei sesiuni de karaoke ce a avut loc în New York. Dovada video a fost postată pe Instagram de Beach Fossils, trupă de indie pop al cărei material este modul de exprimare al solistului Dustin Payseur.

Dustin îl acompaniază pe Post în clipul pe care îl poți urmări aici, iar, din filmare, se poate trage concluzia că muzicienii s-au distrat pe cinste.

După cum ți-am scris și aici, Post a colaborat, printre alții, și cu solistul Ozzy Osbourne pentru o melodie de pe cel mai recent disc al său, „Hollywood’s Bleeding”. Piesa în cauză, „Take What You Want”, poate fi ascultat mai jos în varianta de studio, dar și interpretată de cei doi pe scena de la American Music Awards.

 Foto: Facebook, Post Malone