Rock News

Judas Priest va interpreta melodii care nu au mai fost cântate live în turneul aniversar de 50 de ani

Solistul Judas Priest, Rob Halford, a vorbit la un post de radio american despre planurile trupei pentru turneul aniversar de 50 de ani, care va porni primăvara viitoare.

Întrebat dacă Priest va cânta cântece interpretate mai rar în concerte, Halford a confirmat: „Da. De la „Rocka Rolla” pana la „Firepower ”… Chestia cu show-ul nostru este ca te poarta intr-o călătorie cu muzica noastră de-a lungul deceniilor. Este vorba despre dinamică, prezentare și producție. Iar noi avem asta. Construim acest lucru de ceva vreme, iar acum suntem in etapa in care alegem piesele. Și, cel mai probabil, vom scoate câteva piese pe care nu le-am cantat niciodată până acum, ceea ce oferă spectacolului un plus".

Judas Priest revin la Bucuresti pe 21 iulie 2020 la Arenele Romane in cadrul turneului aniversar "50 Heavy Metal Years". Turneul din 2020 celebreaza 50 de ani de activitate a britanicilor asa ca fanii vor avea parte de un setlist croit pe istoria pline de hituri a trupei. Judas Priest vor veni la Arenele Romane cu o productie demna de o asemenea aniversare.

Foto: Getty Images/ Guliver.