Rock News

Nick Cave & The Bad Seeds au „dăruit” fanilor concertul „Distant Sky”

Trupa a postat online întregul spectacol, care a fost înregistrat în Copenhaga, Danemarca, în 2017.

Concertul „Distant Sky” poate fi acum vizionat online de fanii formației, australienii oferind această experiență pe post de cadou pentru sărbătorile de iarnă, după cum ne atrage atenția publicația NME.

Conform site-ului oficial al lui Nick Cave, spectacolul a fost regizat de David Barnard (Alice Cooper, Björk, Eurythmics, One Direction, Pet Shop Boys, Radiohead, Red Hot Chili Peppers) și înregistrat la Royal Arena, în Copenhaga, Danemarca. Concertul a avut loc în octombrie 2017, fiind difuzat în cinematografe pe data de 12 aprilie 2018.

Pentru anul viitor, Nick și trupa sa au planificat un turneu semi-european care va începe în aprilie și se va încheia două luni mai târziu, în iunie. Artiștii vor trece prin Portugalia, Franța, Spania, Olanda, Belgia, Regatul Unit al Marii Britanii, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Polonia, Republica Cehă, Austria, Ungaria, Serbia, Elveția și Italia, ajungând apoi și în Israel.

Artiștii au lansat cel mai recent album, „Ghosteen”, la începutul lunii octombrie, acesta reprezentând ultima parte a trilogiei care a fost  începută cu „Push The Sky Away” (2013) și continuată cu „Skeleton Tree” (2016).