Rock News

Toboșarul Jay Weinberg (Slipknot) are o mască de hockey inspirată de cea pe care o poartă pe scenă

Iată cât sunt de similare cele două măști și cine s-a ocupat de design.

Conform Metal Hammer, apartenența lui Jay Weinberg la Slipknot nu este doar un aspect al vieții sale, ci e inclusă și în alte părți ale identității muzicianului. Percuționistul are un hobby despre care numai fanii înrăiți ai Slipknot au idee – pasiunea lui pentru hockey l-a împins atât de departe încât își petrece o mare parte a timpului liber pe gheață.

Într-un interviu preluat de publicația menționată din cadrul podcastului 6 Degrees with Mike McKenna, muzicianul a vorbit despre masca sa de joc, cu design inspirat de rolul său în formație. Cu toate astea, Weinberg a mărturisit că nici nu știe dacă vreunul dintre colegii săi de trupă i-a văzut vreodată masca (de hockey).

„Am un prieten care deține un magazin de chitare în oraș (n.r. Nashville) și mi-a zis «Trebuie să ne facem o echipă», așa că ne-am creat o echipă numită East Side Hellhounds. Eram cu el pe gheață la șase dimineața în fiecare zi, jucând hockey și revenindu-mi pentru că renunțasem la a mai juca”.

Ideea că nu se poate să nu poarte o mască preum cea din Slipknot l-a tot bântuit pe muzician până l-a contactat pe Dave Fried de la Friedesigns, cel care s-a ocupat de arta de pe masca de portar a lui Jay. Mai jos, poți vedea rezultatul final.

Foto conținut articol: Facebook, Jay Weinberg

Foto titlu: Facebook, Jay Weinberg, @byericalauren