Rock News

Tobias Forge (Ghost): Iată ce planuri are pentru Crăciun

Cu doi copii născuți fix în Ajun, îți poți imagina și singur că este o perioadă de care artistul se bucură din plin.

Într-un interviu acordat pentru publicația Kerrang!, solistul celor de la Ghost, Tobias Forge, a mărturisit că este un mare fan al Crăciunului, mai ales datorită faptului că are doi copii născuți fix în Ajunul acestuia. Artistul declară că, deși familia sa nu este credincioasă, sărbătorește foarte serios în perioada asta. „Simt că am câștigat (n.r. dreptul) anul acesta,” spune el. „Mereu avem filme clasice la TV precum «Ben-Hur» și «Cele zece porunci» («The Ten Commandments») în jurul perioadei de Crăciun”.

Pentru lipsa de petreceri din timpul turneelor, artistul dezvăluie că reușește să compenseze când este acasă, alături de soția sa și prietenii lor. „Sunt prea obsedat de control în timpul turneelor,” continuă muzicianul. „Când eram adolescent și pe la douăzeci de ani, era haos – dar acum sunt mai în vârstă, obosesc numai gândindu-mă la mahmureli!”. Ghost este trupa pe care Tobias a decis să o păstreze la standarde foarte înalte, susține el, mai ales din respect pentru fani, pentru care vrea să susțină spectacole care să își merite banii.

După cum ți-am relatat și aici, Forge ia foarte în serios următorul album al formației – cel de-al cincilea material al oricărei trupe are o însemnătate specială pentru artist. Când ajungi la un asemenea număr, spune el, se creează deja foarte multă presiune. Noul material de studio va fi „un răspuns” la „Prequelle” (2018), conținând mai multe riffuri. Despre asta, poți citi mai multe aici.

Foto: Facebook, Rock FM