Rock News

Evanescence abordează un stil heavy pe noul album

După etapa „Synthesis” (2017), cântăreața Amy Lee declară că trupa este gata să încerce ceva mai heavy.

Solista americanilor de la Evanescence, Amy Lee, a discutat cu Billboard într-un interviu preluat de Ultimate Guitar despre albumul la care lucrează formația, oferind, însă, foarte puține detalii. Cântăreața mărturisește: „nu vreau să dau prea multe informații, deoarece mai e mult de lucru, dar avem, cu siguranță, chef să facem rock. Este întunecat și heavy”.

„Sunt entuziasmată să termin cu asta, dar ne-am distrat fiind oarecum pe partea de heavy acum pentru că tocmai am ieșit (n.r. din starea de) după Synthesis (2017)”. Artista conchide prin a spune că e timpul ca trupa să revină și să dea totul.

„Vom alege câteva piese care știm că sunt gata să fie înregistrate, pe care le iubim, și vom merge în studio alături de un producător. Apoi vom continua munca și poate vom încerca un producător diferit pe acele câteva piese”.

Evanescence erau programați pentru a urca pe scena festivalului „Knotfest Mexico” în ultima zi a lunii noiembrie, însă nu au mai apucat să susțină concertul din cauza unor incidente despre care ți-am scris aici.

Foto: Facebook, RockFM